Warpath  

Home | Forums | Salary Cap Info | Shop | Donate | Stay Connected




Go Back   Warpath > Board Management > Playbook


Issue after replying

Playbook


Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-25-2009, 02:38 AM   #16
Most Interesting Man in the World
 
hooskins's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Chantilly, VA
Age: 27
Posts: 8,606
Re: Issue after replying

Using FF and XP, seems fine.
__________________
Vacancy
hooskins is offline   Reply With Quote

Advertisements
Old 03-25-2009, 10:12 PM   #17
Gamebreaker
 
tryfuhl's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Waldorf, MD
Age: 30
Posts: 12,514
Re: Issue after replying

are you blocking any ads?
tryfuhl is offline   Reply With Quote
Old 03-26-2009, 12:14 AM   #18
The Starter
 
jamf's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: San Diego Ca
Posts: 2,314
Re: Issue after replying

I'm not.

FF latest edition with XP pro SP3
jamf is offline   Reply With Quote
Old 03-26-2009, 12:15 AM   #19
The Starter
 
jamf's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: San Diego Ca
Posts: 2,314
Re: Issue after replying

and it just worked...
jamf is offline   Reply With Quote
Old 03-26-2009, 11:12 AM   #20
Gamebreaker
 
tryfuhl's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Waldorf, MD
Age: 30
Posts: 12,514
Re: Issue after replying

you are using quick reply down at the bottom no?
tryfuhl is offline   Reply With Quote
Old 03-26-2009, 11:30 AM   #21
The Starter
 
jamf's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: San Diego Ca
Posts: 2,314
Re: Issue after replying

Yes.
jamf is offline   Reply With Quote
Old 03-26-2009, 11:31 AM   #22
The Starter
 
jamf's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: San Diego Ca
Posts: 2,314
Re: Issue after replying

here is a test from Post a reply at the top.

Waiting 30 seconds...

And it worked.
jamf is offline   Reply With Quote
Old 03-26-2009, 12:15 PM   #23
MVP
 
CRedskinsRule's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Pasadena, Md
Age: 47
Posts: 12,486
Re: Issue after replying

Quote:
Originally Posted by jamf View Post
here is a test from Post a reply at the top.

Waiting 30 seconds...

And it worked.
I use FF3, just plain old FF no blocks, etc, haven't had any problems

is your internet connection solid all the time?
CRedskinsRule is offline   Reply With Quote
Old 03-26-2009, 07:39 PM   #24
Gamebreaker
 
tryfuhl's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Waldorf, MD
Age: 30
Posts: 12,514
Re: Issue after replying

123456
tryfuhl is offline   Reply With Quote
Old 03-26-2009, 07:42 PM   #25
Gamebreaker
 
tryfuhl's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Waldorf, MD
Age: 30
Posts: 12,514
Re: Issue after replying

well working now, but there's no advertisement showing after the first post, doesn't look like I have it blocked in ff image block built in.. and i've disabled ad block after testing with that
tryfuhl is offline   Reply With Quote
Old 04-25-2009, 12:08 PM   #26
Gamebreaker
 
tryfuhl's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Waldorf, MD
Age: 30
Posts: 12,514
Re: Issue after replying

I'm getting this again :-/

ff 3.0.9 on ubuntu 8.1
tryfuhl is offline   Reply With Quote
Old 04-25-2009, 12:09 PM   #27
Gamebreaker
 
tryfuhl's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Waldorf, MD
Age: 30
Posts: 12,514
Re: Issue after replying

now I'm seeing my post but then it whites and tries to load.. clicking back I see only the ad after the first post up in the corner for a few seconds before it shows the page

there might be an update to the ad script being used that helps with this? the ones displaying ads.shoppingads.com
tryfuhl is offline   Reply With Quote
Old 04-25-2009, 12:10 PM   #28
‎\m/
 
Mattyk's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Age: 41
Posts: 81,126
Re: Issue after replying

I can't replicate it

Anyone else having an issue?
__________________
Support The Warpath! | Warpath Shop
Mattyk is offline   Reply With Quote
Old 04-25-2009, 12:12 PM   #29
Gamebreaker
 
tryfuhl's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Waldorf, MD
Age: 30
Posts: 12,514
Re: Issue after replying

Quote:
Originally Posted by Mattyk72 View Post
I can't replicate it

Anyone else having an issue?
dang, maybe I'll PM the guy that also had the issue to check with him

it's only doing it from the quick reply box (since the ads don't display on advanced view) fwiw
tryfuhl is offline   Reply With Quote
Old 04-25-2009, 12:14 PM   #30
Gamebreaker
 
tryfuhl's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Waldorf, MD
Age: 30
Posts: 12,514
Re: Issue after replying

test with ad disabled

edit: no hangs with ad disabled, let me know if you do anything so that I can test it again, I'm not a big fan of blocking ads on a community if not necessary

edit2: could you tell me which plugin you're using to display them?
tryfuhl is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -4. The time now is 07:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
This site is not officially affiliated with the Washington Redskins or the NFL.
Page generated in 0.32241 seconds with 9 queries

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0 RC5

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25