Warpath

Warpath (http://www.thewarpath.net/forum.php)
-   Playbook (http://www.thewarpath.net/playbook/)
-   -   Issue after replying (http://www.thewarpath.net/playbook/29029-issue-after-replying.html)

tryfuhl 03-24-2009 09:56 PM

Issue after replying v.blank page
 
FF 3
1 month old installation of XP
no virus/trojans/spyware etc

a lot of the time after I post, the page will just go blank.. doesn't seem to time out or anything, just stops.. sometimes even says "stopped" in the status bar

refreshing doesn't help (I usually don't do it so that it doesn't re-submit the form data just in case, but have tried).. however if I hit back or open the site back up, the post is there

the only thing I've seen cause this before is adsense (haven't noticed with any others)

I will start posting on IE7 and narrow it down to whether it happens only in quick reply, or during a full quote/advanced reply as well, sorry I don't have that info right now, just hoping that maybe there was a clue

tryfuhl 03-24-2009 09:57 PM

Re: Issue after replying
 
test

edit: confirmed as blank during quick reply from bottom of page with no quote

tryfuhl 03-24-2009 09:58 PM

Re: Issue after replying
 
testing for quick reply from postbit

edit: blank page confirmed again

tryfuhl 03-24-2009 09:59 PM

Re: Issue after replying
 
and finally, test from "go advanced"/newreply.php

edit: no blank page issue

tryfuhl 03-24-2009 10:10 PM

Re: Issue after replying
 
alright, trying one more thing

edit: cookie clearing didn't help, cache is disabled

tryfuhl 03-24-2009 10:19 PM

Re: Issue after replying
 
IE no problem, will try disabling all FF plugins and add-ons

edit: no dice

sorry for all of the posts but needed to try it out in each environment with a new reply

tryfuhl 03-24-2009 10:26 PM

Re: Issue after replying
 
test 11ty5

tryfuhl 03-24-2009 10:27 PM

Re: Issue after replying
 
1 more

tryfuhl 03-24-2009 10:29 PM

Re: Issue after replying
 
lol :)

last several were to test banner ad blocking effectiveness... will turn ads back on (and click)

tryfuhl 03-24-2009 10:31 PM

Re: Issue after replying
 
might as well try this since I've already posted 20 other times

tryfuhl 03-24-2009 10:32 PM

Re: Issue after replying
 
disabling ad after first post got it

tryfuhl 03-24-2009 10:34 PM

Re: Issue after replying
 
[url=http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=96249]Adsense after first post - vBulletin.org Forum[/url]

talked about some there

[url=http://www.vbseo.com/f77/white-screen-quick-reply-post-next-page-20799/]white screen with quick reply post to next page - vBulletin SEO Forums[/url]

similar issue @ post 6 there, linked whole page to show others

jamf 03-25-2009 12:28 AM

Re: Issue after replying
 
Test

jamf 03-25-2009 12:29 AM

Re: Issue after replying
 
same thing happens to me.
I also use firefox.

hooskins 03-25-2009 03:38 AM

Re: Issue after replying
 
test


All times are GMT -4. The time now is 05:28 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
This site is not officially affiliated with the Washington Redskins or the NFL.

Page generated in 0.07728 seconds with 8 queries

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0 RC5

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25