Warpath  

Home | Forums | Donate | Shop




Go Back   Warpath > Board Management > Playbook


VBulletin is bugging me

Playbook


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-28-2008, 12:28 PM   #1
FRPLG
MVP
 
FRPLG's Avatar
 
Join Date: May 2004
Posts: 10,164
VBulletin is bugging me

Why when I make a post doesn't the thread load to my post on the submit anymore? I used to. Pain in my tookus.
FRPLG is offline   Reply With Quote

Advertisements
Old 11-03-2008, 06:32 PM   #2
tryfuhl
Gamebreaker
 
tryfuhl's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Waldorf, MD
Posts: 12,514
Re: VBulletin is bugging me

test
tryfuhl is offline   Reply With Quote
Old 11-04-2008, 01:45 AM   #3
tryfuhl
Gamebreaker
 
tryfuhl's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Waldorf, MD
Posts: 12,514
Re: VBulletin is bugging me

probably a browser issue since that's done, I believe, by javascript

you can always try deleting cache, etc.. I notice that at times JS issues on vbulletin, especially AJAX comes from that
tryfuhl is offline   Reply With Quote
Old 11-23-2008, 11:40 PM   #4
FRPLG
MVP
 
FRPLG's Avatar
 
Join Date: May 2004
Posts: 10,164
Re: VBulletin is bugging me

it's actually not JS. It just uses anchors which is embeded in the browser.
FRPLG is offline   Reply With Quote
Old 11-23-2008, 11:42 PM   #5
FRPLG
MVP
 
FRPLG's Avatar
 
Join Date: May 2004
Posts: 10,164
Re: VBulletin is bugging me

test
FRPLG is offline   Reply With Quote
Old 11-23-2008, 11:43 PM   #6
FRPLG
MVP
 
FRPLG's Avatar
 
Join Date: May 2004
Posts: 10,164
Re: VBulletin is bugging me

test again
FRPLG is offline   Reply With Quote
Old 11-27-2008, 05:57 PM   #7
tryfuhl
Gamebreaker
 
tryfuhl's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Waldorf, MD
Posts: 12,514
Re: VBulletin is bugging me

Quote:
Originally Posted by FRPLG View Post
it's actually not JS. It just uses anchors which is embeded in the browser.
that would be where it's directed to, but after the post action, what is actually directing it to that? I'd have to look at the files, which I don't feel like doing right now.. something has to call the action to go to that point after page load from the post action

I dunno, not really a programming guy myself other than markup languages, light js and php
tryfuhl is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -4. The time now is 06:22 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
This site has no official affiliation with the Washington Redskins or the NFL, we're just a bunch of fans talking football
Page generated in 0.11813 seconds with 12 queries